Pages

Friday, 17 June 2011

Rindu


My Mister B . Dah boncit , tanda dyer senang hati : ) price tag sila bukak sayang


Hello pembaca aku semua . First of all saya nak ucap thanks to mereka - mereka yang sudi ya jadik my follower taw . HAHHAHA ! cerita pasal dyer lagik post kali nie . Nak taw kenape ? Sbb rindu lagi lah , Even baru semalam jumpa dah rindu dah . Adoi bagaimana nak balik nie . Nnaty lagi lama nak jumpa : (

k lah bye . Nak tgok Maharajalawak




Thursday, 16 June 2011

Terharu

Eh hello readers sekalian . Assalammualaikum

Semalam aku kena pegy buat Medical check up dekat Hospital . so Naufal ( Dyer ) teman kan saya .
Owh sanggup balik keja dari malam tak tido drive thru Pasir Gudang . Owh sangat kesian dekat dyer , tp gagah kan mate untuk bawak saya Ke Hospital kan .

So tepat pukul 8.30  pagy ghituh sampai dekat rumah kita , Dengan muka ngantuk and mata berat pon awak sempat ajak bebual . So Lepas bebual tido dekat 3 Jam , So bangun - bangun kita dah sediakan Lunch untuk awak kan . Sambal udang dengan Sayur dan dessert Puding jangung . I know dyer punya Favorite kan sayang !

So lepas makan Kita pegy Hospital dan Jalan dekat The zone . Beli coklat dan shopping Handbeg . ! Owh Best sangat kan My Dear . thanks a lot : )


Nota Jari : Saya sedih awak dah kena balik . Lepas nie kita jumpa lagy eh . Muahhs *


Muka orang tak cukup tido .

Monday, 13 June 2011

Best doh .

video


Selamat malam dan Assalammualaikum semua .

todays terlalu rajin sampai 2 kali nak buat entry nie kan . Sumpah sekali lagi gelojoh kan , okeyh kita jangan buang masa lagi . Eh aku nak shared ngan korang semua yang aku suka giler dekat 1 group anak muda Indonesia niekh weiyh . Auwww awesome giler . tak caya  kan try play video dyer Lagu atas tuh .
ekceli group nie macam artis youtube jugak lah jugak . Nyanyi depan webby then post dekt youtube tapi kan Finally dyer ader lagu sendiri weiyh

Aku suka giler dekat Audrey  , sbb dyer comel ya ampun weiyh



See Hot kan dia .

Hurm . Kalau korang tak kenal diorang meyh I interprem Pikcur mereka - mereka okeyh .



Nora Elena Vs Cinta Melody

hello Assalammualaikum .

hye . First sekali I nak say thanks to Mereka yang sudi jadi Follower i keyh . thanks ya
Hurm eh sekarang tengah hangat cerita -cerita drama yang agak Meletups ghituh !  yelah kan time petang orang tengah sibuk - sibuk nak mandi n solat maghrib , Adoi tyme tuh cerita tuh dah start kan . Cerita yang i maksudkan , Nora elena dengan Cinta Melody . Okeyh 1 Malaysia and Indonesia , Cerita nya memang best , aku yang tengok pon mula - mula tak minat tapi bila dah 2 dan 3 episode aku ikut . Hadoi Melekat bontot depan Tv weiyh , korang pon same jugak kan ?

Tapi kalau aku cerita cinta Melody kureng ckit r sbb ending dyer dah tengok dekat youtube . So tak tengok pon takpe kan . K lah kita sama - sama tunggu Ending untuk cerita Nora Elena keyh . tata

Nota kuku : Hensemnya Seth kan and Plus sangat romantik : ) Nak ader husband yang macam tuh boleh ?

Cinta Melody



Nora  Elena 


Jobless

Assalammualaikum ...


nie Hasil tangan saya . Tak cantik maner pon


Gambar dekat atas tuh aku buat sajer je . tolong abaikan kalau tak cantik ya : ) bye

Sunday, 12 June 2011

Happy sunday

hello pembaca sekalian .

Sekejap giler dah hari Ahad kan . Ini bermakna tinggal beberapa hari je dirumah . Lepas nie dah kena balik Poli , Adoi lemah semangat bila kena balik sane nanty tapi its okeyh , Nak wat lagu mane , name pon students kan . Terima lah seadanya : )

Hari nie kiteorang 1 family pegy Jalan - jalan dekat kotaraya . Kenape Kotaraya ? Sebab kat saner kalau Bab makan semuanya sedap woo ! bukan itu shaja ramai rakyat singapore pon Bertandang kesane .
so lepas makan shopping ckit - ckit dan balik terus sbb kaki aku dah meraung mintak pulang .

Penat ya ampun . ditambah pulak  hujan pon lebat giler sekarang nie kan . so ape kater amik bantal akemi dan tido  okeyh bye .

Nota kuku : Aku rindu Alisha lah : ( Tetiba nak tido dgn alisha  . 



Alisha sayang : )

Saturday, 11 June 2011

Elmo dan Owl

Hye sweety pie  .

Hary nie saya nak kongsi dengan korang . dengan apa yang saya baru Beli niekh ! Nak tengok tak ?



saper Fans Elmo sila lah Jerit taw !


Okeyh nie dinamakan Pixels , I dapat nie dari Someone my facebook friends , Nama dye Fatina Fara . Dyer yang jual  item comel nie , Pheww ! dekat Photo album dyer berlambak pixels nie . Nie boleh buat Necklace dengan Letak dekat handphone pon maybe boleh jugak kott . tapi i lebih suka Buat Necklace sbb ia nya cun habis ! HAHHAHA 





Sakit

Hye pembaca sekalian yang kacak dan cantik semua !

Hah . see bertapa saya seorang yang sangat rajin kan . Okeyh pada kali ini saya nak story tentang saya lah . Okeyh Last week saya , encik Love , Eybu dan Adiek saya telah pergi ke Hospital Pakar Abdul Samad or KPJ Healthcare  , Mulanya engat nak pergi jumpa Doktor untuk tanya kenapa saya sering sakit perut tiba di malam hary , Hah sangat mysterious kan Penyakit I , so Encik Love pon dengan rela hati amik cuty demi Buah haty kesayangan . Auw thanks awak , sangat rasa diriku begitu berharga ,,, HAHAHHA , bila dah jumpa doktor i kena buat banyak test dekt situh . OMG ! giler takot weiyh , Banyak giler wayar disekeliling ku . Tidak ku sangka sangat canggih Machine disana , Owh . Bergetar kepala lutut nie tengok , HAHHA yang tak boleh blar after aku buat test Masukkan camera dalam mulut yang sakit giler tuh . Boleh plak aku melalak time tuh . sangat Gojes bukan ! tapi serius aku cakap yang sakit giler benda alah tuh . Tak tipu punya weiyh . owh ditambah pula nampak Encik Love dan Eybu ku Masuk bilik tuh lagi r sawan Mengader aku datang ,

Okeyh . So petang tuh jugak kena admit masuk ward ... then the doctor said Besok pagy you kena buat Minor operation . untuk buang batu dalam Hempedu , okeyh ape benda alah tuh ? tolong google sendiri eh .
so malam tuh jugak aku tidur sorang , Eybu dan Encik Love balik rumah .. sangat sunyi , Bertemankan Tv sahaja , dan aku jeles dengan my Love sbb mereka pergi Makan - makan mase aku kat Hospital ! aurgh geram

so Bertarikh 2/6/2011 pukul 10 tepat aku dah terpacak duduk depan bilik operation dan pakai baju khas dan topi bagai . Macam Kiut pon ade pakai skirt ghituu warna Purple , Nasib baek eybu datang tepat pada masa , sempat gak jumpa Eybu . Rase nak nangis pon ader , yelah first time Beb masuk Bilik uh . then ade abang tuh tolak aku masuk bilik Operation . Hamboi sejok yang amat , okeyh amik masa 2 jam jugak aku ngorok dalam tuh . tak sedar ape jadi ! bila bangun perut ku dah kena tebuk bagai .

okeyh lah mals dah nak cerita . Tengok gambar jelah eh ... see you again next tyme : D




selepas buat Minor operation


Adiq yang amik masa buat  saya operation


Hah . Best kan kena cucuk macam niekh ?

Senai - Desaru

Hello u olls semua .

Saya tengah rajin nie , Marathon habis dah nie . satu hary sampai 5 post saya nak buat , GILER GELOJOH kan aku . Hehehehe ! Nie disebabkan Line wifi tersangat lah laju kan . Vrooooom ... sekali tekan je beb terus keluar . tidak seperti di Dungun .. kena loading memanjang .

okeyh kenapa aku buat tittle tuh guys SENAI - DESARU ? sbb aku nak bajet ckit dengan korang yang aku dah lalu Highway yang baru bukak tuh weiyh . Eh kaw ader ? tak punya kan . So nak tangkap gambr lebih - lebih tak boleh sbb reasons yang pertama Camera Lumix tak beli lagy . second pulak , Tak boleh turun sbb mentang - mentang free kan . Adoi kesesakan yang berlaku disana , Konon nya nak buat promotion lah katekan . Booooowek ! tolonglah ,

Pergh jalan kat situ memang dekat giler berbanding Jalan yang Biasa okeyh . Sekelip mata sudah tiba di Tanjung Balau taw . Perjalanan amik  masa setengah jam je Beb ... Luar biasa kan ? Taklama lagi Dungun ke Johor Macam Johor - Melaka je Beb .. so boleh lah Selalu balik kan  ! Hurm yang hadoooo .

Eh , okeyh lah saya mau mandi . sembahyang dan Mengaji tata uolls : )

JANGAN LUPA TEKAN BUTANG follower taw ! terima kasih

Friday, 10 June 2011

Selamat tengah hari !

Hye . selamat beristeri rehat bersama yang tersayang ya . okeyh , ape plan korang sepanjang hari sabtu ini ? semestinya keluar berdatting or Berkemas - kemas kan ? okeyh tak kesah lah korang buat apa janji korang berbahagia ya . Cakap pasal datting nie , aku agak Panas ati ckit lh sbb dyer ( LOVE ) agak busy dengan kerja sejak kebelakangan nie . Jadi aku terpaksa tengok Mereka - meraka berdatting kan . its okeyh tinggal beberapa hari shja dia akan bercuti dan its my turn untuk ber manje bersama dyer ( Love )

okeyh lah sampai disni shja untuk kali nie . kpd uolls yang baik hati dan gojes2 tuh . pleased ringan kan tangan untuk jadi Follower I okeyh : D thanks uolls . tata

$_____________$



Hello readers . pertama kali nya i nak ucap thanks kpd mereka yang sudi bertandang ke blog saya yang Mentah nie . okeyh jom kita berbalik semula kpd simbol $_________$ . okeyh people maksudnya ialah Money or Malay say Duit .... korang mesty suka jugak kan ! Apa sahaja boleh dibeli dengan simbol nie , okeyh wishlist aku tahun nie ialah Mendapatkan This items yang sudah lama berkenan dihaty nie . Owh saba ya LyLy ckit je lagy mau dapat dye yang berharga RM2k something . Owh untungnya kalau dah kerja kan , mesty Best ! saya taknak Blackberry or iphone bagai lah . Sbb tak penting pon , This items boleh buat kerja part time kan . and sangat bersesuaian dengan Jiwa saya yang suka Bergambar . opps ! tak bermaksud saya kaki playsing okeyh .

Hurm harap tertunai jua . okeyh times up babes ! Next tyme kita jumpa lagi keyh : D tata 

Beby blog

Hye . hary nie i try buat blog . This blog I sajer je buat sbb dah lama I nak ader Blog sendiri , sebelum nie blog I agak private cikit okeyh . So sekarang nie I mesty banyak luangkan masa bersam Beby Blog i nie , biar ia bertambah seri dan kiut miut .