Pages

Friday, 17 June 2011

Rindu


My Mister B . Dah boncit , tanda dyer senang hati : ) price tag sila bukak sayang


Hello pembaca aku semua . First of all saya nak ucap thanks to mereka - mereka yang sudi ya jadik my follower taw . HAHHAHA ! cerita pasal dyer lagik post kali nie . Nak taw kenape ? Sbb rindu lagi lah , Even baru semalam jumpa dah rindu dah . Adoi bagaimana nak balik nie . Nnaty lagi lama nak jumpa : (

k lah bye . Nak tgok Maharajalawak




Thursday, 16 June 2011

Terharu

Eh hello readers sekalian . Assalammualaikum

Semalam aku kena pegy buat Medical check up dekat Hospital . so Naufal ( Dyer ) teman kan saya .
Owh sanggup balik keja dari malam tak tido drive thru Pasir Gudang . Owh sangat kesian dekat dyer , tp gagah kan mate untuk bawak saya Ke Hospital kan .

So tepat pukul 8.30  pagy ghituh sampai dekat rumah kita , Dengan muka ngantuk and mata berat pon awak sempat ajak bebual . So Lepas bebual tido dekat 3 Jam , So bangun - bangun kita dah sediakan Lunch untuk awak kan . Sambal udang dengan Sayur dan dessert Puding jangung . I know dyer punya Favorite kan sayang !

So lepas makan Kita pegy Hospital dan Jalan dekat The zone . Beli coklat dan shopping Handbeg . ! Owh Best sangat kan My Dear . thanks a lot : )


Nota Jari : Saya sedih awak dah kena balik . Lepas nie kita jumpa lagy eh . Muahhs *


Muka orang tak cukup tido .

Monday, 13 June 2011

Best doh .

video


Selamat malam dan Assalammualaikum semua .

todays terlalu rajin sampai 2 kali nak buat entry nie kan . Sumpah sekali lagi gelojoh kan , okeyh kita jangan buang masa lagi . Eh aku nak shared ngan korang semua yang aku suka giler dekat 1 group anak muda Indonesia niekh weiyh . Auwww awesome giler . tak caya  kan try play video dyer Lagu atas tuh .
ekceli group nie macam artis youtube jugak lah jugak . Nyanyi depan webby then post dekt youtube tapi kan Finally dyer ader lagu sendiri weiyh

Aku suka giler dekat Audrey  , sbb dyer comel ya ampun weiyh



See Hot kan dia .

Hurm . Kalau korang tak kenal diorang meyh I interprem Pikcur mereka - mereka okeyh .



Nora Elena Vs Cinta Melody

hello Assalammualaikum .

hye . First sekali I nak say thanks to Mereka yang sudi jadi Follower i keyh . thanks ya
Hurm eh sekarang tengah hangat cerita -cerita drama yang agak Meletups ghituh !  yelah kan time petang orang tengah sibuk - sibuk nak mandi n solat maghrib , Adoi tyme tuh cerita tuh dah start kan . Cerita yang i maksudkan , Nora elena dengan Cinta Melody . Okeyh 1 Malaysia and Indonesia , Cerita nya memang best , aku yang tengok pon mula - mula tak minat tapi bila dah 2 dan 3 episode aku ikut . Hadoi Melekat bontot depan Tv weiyh , korang pon same jugak kan ?

Tapi kalau aku cerita cinta Melody kureng ckit r sbb ending dyer dah tengok dekat youtube . So tak tengok pon takpe kan . K lah kita sama - sama tunggu Ending untuk cerita Nora Elena keyh . tata

Nota kuku : Hensemnya Seth kan and Plus sangat romantik : ) Nak ader husband yang macam tuh boleh ?

Cinta Melody



Nora  Elena 


Jobless

Assalammualaikum ...


nie Hasil tangan saya . Tak cantik maner pon


Gambar dekat atas tuh aku buat sajer je . tolong abaikan kalau tak cantik ya : ) bye

Sunday, 12 June 2011

Happy sunday

hello pembaca sekalian .

Sekejap giler dah hari Ahad kan . Ini bermakna tinggal beberapa hari je dirumah . Lepas nie dah kena balik Poli , Adoi lemah semangat bila kena balik sane nanty tapi its okeyh , Nak wat lagu mane , name pon students kan . Terima lah seadanya : )

Hari nie kiteorang 1 family pegy Jalan - jalan dekat kotaraya . Kenape Kotaraya ? Sebab kat saner kalau Bab makan semuanya sedap woo ! bukan itu shaja ramai rakyat singapore pon Bertandang kesane .
so lepas makan shopping ckit - ckit dan balik terus sbb kaki aku dah meraung mintak pulang .

Penat ya ampun . ditambah pulak  hujan pon lebat giler sekarang nie kan . so ape kater amik bantal akemi dan tido  okeyh bye .

Nota kuku : Aku rindu Alisha lah : ( Tetiba nak tido dgn alisha  . 



Alisha sayang : )

Saturday, 11 June 2011

Elmo dan Owl

Hye sweety pie  .

Hary nie saya nak kongsi dengan korang . dengan apa yang saya baru Beli niekh ! Nak tengok tak ?



saper Fans Elmo sila lah Jerit taw !


Okeyh nie dinamakan Pixels , I dapat nie dari Someone my facebook friends , Nama dye Fatina Fara . Dyer yang jual  item comel nie , Pheww ! dekat Photo album dyer berlambak pixels nie . Nie boleh buat Necklace dengan Letak dekat handphone pon maybe boleh jugak kott . tapi i lebih suka Buat Necklace sbb ia nya cun habis ! HAHHAHA